مخلل البصل الجديد , مخللات البصل الحار



مخللات البصل الحار



المقادير :

كيلو بصل حبات صغيرة ويفضل البصل الاحمر

2 فص ثوم

م ص ملح

ثلث كوب خل تفاح

زعتر جاف

كمون





الطريقة:

قشري البصل و انقعيه في ماء مغلي و مالح لمدة 30 دقيقة (علشان يصير طعمه حلو شوي)

بعد كدة تفيه و تخلصيه من الموية تماما

تخلطي الكمون و الزعت و الثوم (تدقيه طبعا) و تملحيه و تحطي البصل في مرطبان مع الخطة و تخلطي الخل مع موية باردة و تصبيه فوق البصل لحين يغطيه و تضيفي شوية زيت زيتون علشان ما تظهر طبقة بيضاء، و بعد اسبوع لعشر ايام يكون عندك الذ مخلل بصل







logg hgfwg hg[]d] < logghj hgphv







from منتديات سيدتي الجميلة
سيو

0 التعليقات: